Casa din "The Silence of the Lambs"

                       


Saptamanal primesti cele mai tari filme online direct pe email.
10 filme noi pe saptamana!
www.10filmenoi.net


Casa din filmul "The Silence of the Lambs"

Casa din filmul "The Silence of the Lambs" din Fayette este din nou pe piata. ... Casa cu trei etaje de langa Perryopolis a fost renumita prin filmul "Silence of the Lambs", castigator al premiului Oscar din 1991, in care a fost folosita ca locuint? a ucigasului in serie Buffalo Bill.

Situata la 8 Circle Street, in Perryopolis, Penn., La doar o ora de Pittsburgh, casa este in stilul Queen Anne al arhitecturii victoriene.

Casa din filmul "The Silence of the Lambs"

Tacerea mieilor este un film thriller american, care a fost premiat pana acum de cinci ori cu Oscar, film produs in anul 1991 sub regia lui Jonathan Demme dupa romanul cu acelasi titlu, scris de scriitorul american Thomas Harris. Filmul este de fapt a doua ecranizare a romanului, in care personajul principal este ucigasul psihopat dr. Hannibal Lecter. "Tacerea mieilor" continua actiunea filmului "Manhunter", produs in 1986.

The Silence of the Lambs (1991)


The Silence of the Lambs (1991)


Comunitate
Hai pe forum
Urmareste-ne pe Facebook
Urmareste-ne pe Twitter

Ai primit acest e-mail deoarece te-ai inscris in lista de e-mail a site-ului 10filmenoi.net. Daca nu mai doresti sa primesti mesaje din partea 10filmenoi.net, poti dezactiva optiunea din pagina de dezabonare, apasand pe link-ul Dezabonare.


Share
Tweet

Ti-au placut recomandarile noastre? Ai ceva de spus? Comenteaza si tu...


      

© 2020 10Filmenoi.net. Toate drepturile rezervate.
Design: EVIDWEB

Ajutor       Cookies       Termeni si conditii       Sitemap       Parteneri media